KÖSZÖNET

 

Kivétel nélkül minden előadónak, aki engem választott gondolatainak közvetítésére, aki engedte, hogy megírjam az érzéseit, illetve elénekelte az enyémeket. Köszönöm Popper Péternek, hogy nyitott volt első szövegeimre, így elindulhattam ezen a pályán.

 

Önmagamat köszönöm:

Szüleimnek – a legcsodálatosabb, leghumorosabb szülőknek, akiket csak kaphattam! Hihetetlen csoda az az odafigyelés, jóság és szeretet, amellyel felém és más emberek felé fordultok. Köszönöm a mélységet, a becsületet és tisztaságot, amellyel élitek az életeteket, és bár néha iszonyú nehéz döntéseket ró rám az út, amit mutattatok, mégsem tudnék másikon járni.

Bátyámnak, Vilinek:  a különleges testvéri kapcsolatot, a rengeteg új gondolatot. A  kevésbé szokványos zenei, ezoterikus és egyéb világokat, ahová talán sosem léptem volna be, ha nem viszel magaddal. Köszönöm az elképzelhetetlen mély szeretetet és kötődést, ami csak két igazán jó testvér között lehetséges. 

Nagymamámnak a szeretetet, érdeklődést – az anyukámat -, és hogy még mindig itt van… (sajnos már nincs)
Köszönöm Én-nek a rengeteg segítséget, Angyalaimnak, hogy vigyáznak rám és Múzsáimnak a sok munkát.  

Köszönöm Mészáros Máténak az elmúlt éveket. A kétszemélyes kis cicacsaládunkat, amiben annyira otthon érzem magam! És persze az ebben megszülető nagyon sok kedvességet, végtelen mennyiségű cicáskodást és rengeteg "maút". :)
Köszönöm, hogy a nehezebb utat választottad a számtalan könnyebb helyett, hogy itt ülsz és küzdesz velem ezen az óriáskeréken, napsütésben, szélviharban. És köszönöm a tehetséged, amivel oly sokszor elkápráztatsz...és ha már itt tartunk, tánctanulmányaim első boldog 9 hónapjáért is nagyon hálás vagyok neked! Remélem, kettőnk közös tánca még sokáig tart! :)

Volt egy hosszabb időszak az életemben, melyet nagyrészt magányosan töltöttem. Ezekben az években a barátnőim voltak azok, akiket szerethettem, akik viszontszerettek. Akik mindig meghallgattak és mindent elmeséltek. Ők voltak, akik kivételes képességeikkel segítettek megérteni a világot, a férfiakat és önmagamat, humorukkal mindennap elszórakoztattak és értették-értékelték az enyémet.

Az együtt töltött szülinapok, névnapok, karácsonyok, nyaralások életem legboldogabb pillanatai közé tartoznak. Nélkületek talán ki sem bírtam volna ezeket az éveket.
Auth Csilla, Szendőfi Bori, Tóth (Szívecske) Kata, Vizi Dia. Köszönöm nektek!

Köszönöm Szendőfi Petinek – az ezeréves barátságot, a közös dalokat, amelyek nagyon sokat jelentenek nekem. A tehetséged és tudásod, amiből rám is csöpögött valamennyi az évek során. (Valamint köszönöm Borit, Mayát, Diát, Orsit és Petronellát akik mind általad kerültek az életembe….)
 

Életem egy nagyon különleges társának, Gács Attilának. Ide sem férne, annyi mindent köszönök neked!
„Olyan mint Te, nincs még egy”… :)

 

Kovács Zolinak, hogy olyan bájos és humoros táncórákat tart, amiket sem megunni, sem abbahagyni nem lehet! Egyszerűen imádnivaló!!!

 

És a többieknek, akiket nagyon szeretek, akiktől rengeteget tanultam és kaptam az elmúlt nagyon sok év során. Barátságot, érzelmeket, bölcsességet, hitet, egészséget, a megjelenésemet, szóval bármit, amit sohasem felejtek. Köszönöm nektek, hogy életem részei vagytok/voltatok…

Vidéki Maya, Erdőhegyi Brigi, Jarábik Judith, Eszményi Anett,  Szabó Szilvia (Sydneyke), Szatmári Orsi, Hell Péter, Ambrus Rita,  Bruzsa Gábor, Pflum Orsi, Kőhalmi Krisztián, Kiss Anikó, Mikonya Ildi, Derzsényi Detti, Szűcs Norbi, Warnusz Zsuzsa, Csondor Kata, Varga Petronella, Dred Zsoltika, Kiss Mónika, Som Krisztián, Farkas Attila, Csóka Titánia, FeCsa, Nodari Anikó, Lajtai Kati, Balog Zsuzsi, Nagy Brigitta, Szarvas Szilvi, Bolgár Dávid Tamás, Polgár Csilla, Söregi Sándor, H. Szabó Gábor, Belle KrisztinaSzekeres Adrien, Szemler Pisti és a Flashcom, Füfi, Berki Zolna, Samu Miki, Studniczky Zsatyi, Závodi Anikó, Signor, Pillók Attila.

 

Sikereimben mindannyian benne vagytok!